Catering


Tips & info
MENYFORSLAG
Hel frukt Eple, bananer, pærer, appelsin /mandarin, druer
450,-
Eksotisk fruktoppsats Ananas, meloner, plommer, kiwi, jordbær ect
700,-
Nøtteblanding porsjonsvis
Focaccia med assortert
pålegg Roastbeef med bladsalater og rødløkskompott
Røkt ørret med bladsalater og eggerøre
Fransk brie med fikenmarmelade og grønnsaker
Kreolsk mariner kylling med coleslow og bladsalater
Hummus med bladsalater og grønnsaker
Pris kr 130,-
Wraps (Hel stor) Kylling og chilidressing, grønsaker og bladsalater
Røket laks med rømmedressing, og bladsalater
Pris kr 110,-
Stående buffe Chili marinert scampi
Pulled pork med salsa i tortillakremmerhus med ruccola
Prusciutto (skinke) med fetaost og mangochutney på bruschetta
Speket laks med pisket rømme og rødløk på bruschetta
Focaccia og aioli
Pris kr 190,-
Med ekstra tillegg:
Vegetarbruschetta
Manchego med rosiner
Pris kr 250,-
Lunsjtallerken Røkt ørret med eggerøre, reker med majones og sitron
Roastbeef med remulade, fransk brie med druer,
Skipperskinke med tomat, kuvertsmør og brød
Tapastallerken Chilimarinert scampi, spansk skinke med saltbakte mandler
Manchego, pulled pork i tortilla med salsa og ruccola
Spansk omelett, focaccia og aioli
Pris kr 230,-
Tapas lunsj Spansk omelett med bl.a potet, tomater med
Manchego med rosiner
Spansk skinke med saltbakte mandler
Varmt
Spanske kjøttboller med romescosaus
Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt og olivenolje
Marinert kyllingvinger
Focaccia og aioli
Pris kr 280,-
Stor tapasbuffe
Chilimarinert scampi med papayadip
Pulled pork salsa i tortilla kremmerhus med ruccola
Speket laks med pisket rømme og rødløk på minibruschetta
Manchego med blårosiner
Spansk skinke med saltbakte mandler
Spansk salat med bl a rødløk, cherrytomater, bønner, paprika
Oliven, pepperdryss
Varmt
Kreolsk marinert kylling New Orleans style
Spanske kjøttboller i romescosais
Ovnsbakte småpoteter med dryss av havsalt og olivenolje
Sweet chili svin bites
Focaccia og aioli
Pris kr 450,- inkl mva
Vegetar
Hvetetortilla kremmerhus med hakket tomat og basilikum med ruccola
Vegetar bruschetta med stekt avocado, tomat, løk, cayennepepper
Tomat og mozzarellasalat med basilikum og balsamicoglaze
Gratinert ananas med sweet chili og basilikum
Ertehummus på minibrushetta
Varmt
Peppercorn quorn
Vegetarboller i romescosaus (tomatisert saus
Ovnsbakte småpoteter med olivenolje og dryss av havsalt
Pris kr 280 ,- pr pers inkl mva
Middag Biff Stroganoff med ris, salat , baguett og smør
Pris kr 290,-
Kreolsk marinert kyllingbryst med pikant saus
Grønnsakswok og ris
Pris kr 240,-
Lasagne med salat og drssing, kuvertbrød og smør
Pris kr 190,-
3 retters meny Speket laks med pisket rømme og rødløk
Servert på gourmetsalat
Medaljong av hjort med kremet viltsaus
Glaserte rotgrønnsaker med dryss av timian
Fløtegratinerte poteter
Strawberry pannacotta
Pris kr 520,-
Spekekinke med melon
Kyllingbryst med kremet timiansaus
Glasert grønnsakswok og jasminris
mousse au chocolat cake
Pris kr 410,-
Personell
a kr 520,- pr time inkl mva etter avtale etter kl 1600 på ettermiddag og helg
a kr 480,- pr time inkl mva på dagtid hverdager
Tips (støtter bilder og video)
